Voorwaarden

Akkoord met voorwaarden en reglement

Bij het insturen van het inschrijfformulier is de cursist akkoord gegaan met onderstaande voorwaarden en reglement.*

Voorwaarden

Inschrijving

Een inschrijving verplicht de cursist tot een betaling van de cursus. De proefles hoeft niet te worden betaald. De inschrijfgegevens worden strikt vertrouwelijk verwerkt.

Betaling

Na inschrijving wordt de cursist informatie gestuurd over de betaalwijze. De cursist is verplicht om het gehele bedrag van de lessen te betalen (waar van toepassing). De cursist betaalt voor 8 lessen maar mag er 9 volgen, Hierdoor kan zonder problemen een les gemist worden bijvoorbeeld door ziekte. Het bedrag dient zo spoedig mogelijk te worden overgemaakt maar uiterlijk op de aangeven datum in de bevestigingsmail. Korting en terugbetaling zijn niet mogelijk. Indien de cursist niet heeft betaald, kan die niet meedoen aan de lessen.

Neem even contact op met Aruna bij vragen! E-mail: info@arunanalini.com

Lesdoorgang

Het is mogelijk dat een les door overmacht geannuleerd wordt (bijvoorbeeld door ziekte ). In dat geval wordt de cursist hierover per mail geïnformeerd, wordt er t.z.t. een inhaalles gepland en geen restitutie gegeven. Wanneer er sprake is van uitval van meerdere lessen wordt gekeken naar een passende oplossing, zoals teruggave van betaling van de lessen die niet zijn doorgegaan.

Aansprakelijkheid

Aruna Nalini is niet aansprakelijk voor diefstal van persoonlijke eigendommen. De cursist is zelf verantwoordelijk voor het opbergen en bewaren van spullen. Het is aan te raden om persoonlijke bezittingen mee te nemen naar het danslokaal.

Aruna Nalini is niet verantwoordelijk voor letsel en blessures. De lessen worden op een verantwoordelijke wijze gegeven zodat de kans op blessures minimaal zijn. Indien de cursist een lichamelijke aandoening met beperkingen tot gevolg heeft, dan dient deze eerst zijn / haar arts te raadplegen alvorens aan de les deel te nemen. Dansen met een beperking is niet onmogelijk, maar breng Aruna tijdig op de hoogte over wat je wel of niet kunt.

Camera en fotografie

Het is mogelijk dat Aruna in verband met promotionele doeleinden foto’s en / of video’s maakt van de lessen en dit op haar social media plaatst. Indien je niet op video’s of foto’s wilt komen te staan, geef dit dan ter plekke door en dan wordt daar rekening mee gehouden. De cursist mag alleen na overleg en goedkeuring van Aruna video’s of foto’s tijdens de lessen maken.

Informatie

Informatie over lessen worden via de diverse social media kanalen van Aruna Nalini bekend gemaakt. De belangrijkste zijn:

www.arunanalini.com

https://www.facebook.com/ArunaNaliniBellydance/

https://www.instagram.com/aruna_nalini_bellydance/

Reglement

Kledingvoorschrift

Bij deelname aan de lessenreeks wordt aangeraden om geen kleding te dragen die strak zit, anders kan Aruna de uitvoering van de bewegingen niet zien. Draag iets wat comfortabel zit, bijvoorbeeld een legging met een top. Het is niet verplicht om met een blote buik te dansen. Het is gepast om voor buikdans een heupsjaal te dragen. Hiervoor kun je een langwerpige, rechthoekige sjaal gebruiken. Sjaals met scherpe munten zijn uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan.

Vrijwel direct naast het danslokaal is er een kleedruimte. Daar kun je je voor en na de les omkleden.

Schoeisel

Je kunt tijdens de lessen op blote voeten dansen of gebruik maken van turnschoenen (met een gladde zool) en balletschoenen. Danssneakers zijn ook mogelijk mits je daarmee vrij kunt draaien en dit geen schade aanbrengt aan de vloer.

Hydratatie

Tijdens het dansen is het mogelijk dat je door transpiratie vocht verlies. Het is dan ook aan te raden om een flesje water mee te nemen en regelmatig te drinken.

Voeding

Het is niet aan te raden om vóór de les een zware maaltijd te eten. Beperk je tot licht, verteerbare voeding.

Omgangsregels

Aruna hecht waarde aan een prettige sfeer tijdens haar lessen waarin iedereen meetelt. Grof taalgebruik, discriminatie of pesterijen worden niet geaccepteerd en kan leiden tot verwijdering van de les(sen).

*Aruna Nalini heeft het recht om de voorwaarden en het reglement te allen tijden en zonder aankondiging aan te passen.