Lessen

De kickoff van Aruna’s bellydance cursus in 2019 was een groot succes. In januari start een nieuwe buikdanscursus. Deze is voor beginners. De proefles is zonder kosten en vrijblijvend, maar geef je hiervoor wel tijdig op (zie de button hieronder). Tijdens de vervolglessen werk je samen met Aruna aan techniek, een elegante houding en vloeiend leren dansen. Je leert over de muziek en de verschillende stijlen van buikdans. Buikdans is niet alleen leuk maar ook gezond voor lichaam en geest! Doe je mee? De leerling met iets meer ervaring is ook welkom!

Wat kun je van Aruna Nalini verwachten?

Aruna Nalini heeft geleerd van grote sterren zoals Sahar Samara (Egypte), Sadie (Amerika), Julia Farid (Ukraïne) en Anna Borisova (Rusland). Ook heeft Aruna met succes verschillende buikdansopleidingen gevolgd in Nederland en het buitenland. Daarnaast danst ze op internationaal en professioneel niveau. Aruna weet dus veel over de dansvorm, ze heeft veel kennis en ervaring. In de lessen staat leren voorop, maar ook ontspanning in combinatie met plezier. Join the fun en ervaar de vele voordelen van buikdans. Let’s bellydance together!

Een impressie van een les:

Data, tijdstip, locatie en prijs

De cursus bestaat uit tien lessen op de donderdag. Alles lessen vinden buiten de vakantieperiodes en feestdagen plaats. De eerste les is op 23 januari. Dit is een proefles en gratis. Hierna volgen er 9 reguliere lessen en betaal je slechts 8 lessen. Hierdoor kun je zonder problemen een les missen.

Data: 23 januari / 30 januari / 6 februari / 13 februari / 20 februari / 5 maart / 12 maart / 19 maart / 26 maart / 2 april

Tijdstip: 19.30 tot 20.30 uur

Locatie: lokaal 1.08 (eerste verdieping) ‘In het Koorenhuis’ Prinsegracht 27, 2512 EX Den Haag

Kosten: € 80,00

Je inschrijving is heel simpel gedaan en binnen een minuut compleet. In de voorwaarden (te zien op iedere pagina van deze website) vind je onder ‘reglement’ alle nuttige en praktische informatie voordat je start met de lessen. Neem gerust contact op via de contactpagina mocht je een vraag hebben!

Schrijf je nu in

Gratis proefles